ДОБРЕДОЈДОВТЕ!

За нас

Визија

Замисливме дека треба да донесеме во Република Македонија технологија што досега не била користена на нашите простори. 
По долги истражувања и тестирања, конечно ја најдовме. CHOCOLOGRAPHY(tm) е патентирана технологиа со франшизи во преку 140 земји на нашата планета. Со седиште во New York  претставува бизнис модел кој е сеуште ненадминат во неговата иновативност.

Филозофија

Само најистрајните опстануваат во овој безмилосен натпревар на пазарните економии. Нашата посветеност и ентузијазам сеуште не не напушта. Од 1988 година правиме мали чекори за нас, но големи за нашите клиенти...
Се надеваме и после 100 години нашите наследници ќе го продолжат нашиот започнат пат....
НАЈНОВИ ПРОЕКТИ
Оддвојте време и разгледајте ги нашите најнови проекти

Клиенти

НАШИТЕ КЛИЕНТИ СЕ СО НАС ПОВЕЌЕ ОД 20 ГОДИНИ...
Нашата компанија детално се посветува на клиентите. Некои од нив се со нас повеќе од 20 години. Нивната доверба сме ја добиле, чувале и негувале...нивните потреби сме ги исполниле, дури и оние кои биле скоро невозможни..