УСЛУГИ

Дизајн

ГРАФИЧКИ ДИЗАЈН, ВИСУЕЛЕН ИДЕНТИТЕТ И БРЕНДИРАЊЕ
Ја земаме суштината на Вашиот бред и ја носиме на сосема ново ниво - надвор од утврдените норми на брендирањето. Нашиот искусен тим за дизајн и бренд стратези, образовени на факултетите во Лондон, ги користат нивните инзвонредни вештини за истражувања за да создадат уникате идентитет за Вашата компанија.

Го применуваме нашето визуелно знаење - во визуелни решенија. Дизајн на лого, маркетинг материјали, мултимедиални презентации, пакување, реклами...

Креираме и имплементираме безпрекорни бизнис решенија кои Вашата компанија ќе ја донесат до врвот...

ПЕЧАТЕЊЕ НА ХАРТИИ ОД ВРЕДНОСТ

ПОШТЕНСКИ МАРКИ, ПАТНИ ЛИСТИ ЗА АВИОНИ И ТРАНСПОРТНИ ВИЗИ
ЧОКОЛОГРАФИЈА е специјализирана за печатење на хартии од вредност и вредносни документи.

Во изминатите две години, согласно потребите на Република Македонија и Македонска Пошта, отпечатени и доработени се преку 5,000,000 поштенски марки во различни вредност. 

Согласно светските протоколи и упатстава, отпечатени се преку 1,000,000 сигурносни документи за потребите на нашите долгогодишни клиенто.

ПЕЧАТЕЊЕ

ПЕЧАТЕЊЕ ЧОКОЛАДИ, ДИГИТАЛНО ПЕЧАТЕЊЕ, ОФСЕТ ПЕЧАТЕЊЕ
Дигитален колор печатач - импресивна брзина од 120 страници во минута, потпомогнато и овозможено од KONICA MINOLTA. Високо квалитетен, скоро совршен квалитет на печатениот материјал, ненадминлива јасност и прецизност со 1200х1200 dpi x 8 битна резолуција и Simitri HDE полименизиран тонер.

Развој

РАЗВОЈ НА КОМПЛЕТНО РЕШЕНИЕ
Идеа, дизајнирање, изработка на тест примерок... сето тоа е дел од нашиот работен опис. Бидете сигурни дека ќе го добиете она што најмногу Ви е потребно за Вашата компанија, Вашиот бренд...

Идеа

Дизајн

Тестирање

МАРКЕТИНГ И АДВЕРТАЈЗИНГ
Горди сме на врвните рекламни кампањи, кои го градат бренд идентитетот на нашите клиенти и успешно ги продаваат нивните производи на пазарот, таргетиран адвертајзинг, копирајтинг и дизајнирање на професионални рекламни кампањи за сите индустрии и медиуми. 

Од почеток до крај, нашиот тим развива исклучително силни пораки кои ќе Ве одделат од конкуренцијата и ќе ги мотивирааат Вашите клиенти или крајни купувачи...

На крај... нашите резултати се опипливи и мерливи....