social image
Добредојдовте во светот на ЧОКОЛОГРАФИЈА
Welcome

Ние сме специјализирани за ...со еден збор ПЕЧАТЕЊЕ

Ја земаме суштината на Вашиот бренд и ја носиме на сосема ново ниво - надвор од утврдените норми на брендирањето.
СОПСТВЕН ПРОИЗВОДСТВЕН ПОГОН ЗА ПЕЧАТЕЊЕ
(Chocolography ™) е уникатна патентирана технологија која овозможува печатење на фотографија или порака со впечатлив колор директно на површината на вкусната чоколада, колаче, чоколадни лижавчиња и останати чоколадни производи.
35+ ГОДИНИ ИСКУСТВО ВО МАКЕДОНИЈА
Производите на Чоколографија (Chocolography ™) се произведени од највкусното белигиско чоколадо, забавни и достапни за секоја прилика и буџет. 
Печатење директно на чоколадо. За секоја пригода.

Размислувај "надвор од кутијата за ЧОКОЛАДИ"

Дали некогаш сте помислиле дека може да се печати ДИРЕКТНО ВРЗ ПОВРШИНАТА НА ЧОКОЛАДО? Вероватно не...
CHOCOLOGRAPHY(tm) - со патентираните системи за печатење со бои кои се тестирани и одобрени од американската агенција за храна, сертифицирани дури од најстрогиот KOSHER...
ЧОКОЛОЛОГРАФИЈА МАКЕДОНИЈА...единствен франшизер во јужна Европа....

Ние дизајнираме и изработуваме уникатни ЧОКОЛАДИ...

Погледнете некои од нашите креации...

ШТО ВЕЛАТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ

Сведоштва